• pic1
  • pic2
  • Tilmeld nyhedsbrev

newsletter subscribe

Ferie i Marielyst.                              
Marielyst Feriepark & Camping er en 19 ha. stor naturplads beliggende ved Marielyst, på Falster. 2,5 km fra Centrum med kun 800 meter til en af Danmarks fineste badestrande. 

Campingpladsen er meget anderledes end traditionelle campingpladser, da vi har meget friplads og en fantastisk natur, der er vokset op på et område skabt for over 30 år siden som et Sommerland. Ved 1. øjekast kan pladsen virke tom, selvom vi er mange mennesker, så gør indretningen, at man altid kan finde et roligt hjørne.


Pladsen har ikke faste pladsinddelinger. Vi har 60 strømstik i område vest og 20 mellem søen og badelandet. Så vi er en lille campingplads på et stort område.

Ud over de sædvanlige faciliteter, forefindes der en lille kiosk med mulighed for at købe is og slik. Vi har et opholdsrum ved familiebadet. 1 kæmpestor legeplads samt 2 øer. Midt på pladsen er der et lille køkken med kogeplader og Microovn.

Pladsen har 8 Mobilhomes i varierede størrelser for 4 til 6 personer i sydeuropæisk stil lige midt i naturen. Indrettet med 2 soverum, opholdsrum med køkken samt toilet og bruser.
Husdyr er ikke tilladt i vores mobilhomes.


Ældre toiletbygninger med varme, familierum, ”Nathus” midt på pladsen og 2 handicapfaciliteter.

Det er ikke nødvendigt at reservere plads til campingvogn eller telt, da vi ikke har nogen pladsinddeling og på grund af pladsens størrelse har vi altid plads.

Bliver vi mere end 80 enheder slår vi noget græs og lægger ekstra strøm ud.

Gratis trådløst internet findes ved Informationen, der er ikke trådløst net på selve pladsen.

Søger Du en naturplads, er Du lystfisker(ferskvand) eller holder Du bare af frisk luft og Marielyst, er vi et godt valg.

Vi glæder os til jeres besøg!

For god ordens skyld, hvad tilbyder vi ikke:

Nye toiletbygninger, vores bygninger er fra 1984 og 1998, men vi er i gang med at renovere løbende.


Indhegnede båse, men vi har altid et hjørne med læ, og naturen får lov til at udfolde sig

Mange mennesker, vi har som sagt 19 HA til 80 enheder til telte og campingvogne og 8 mobilhomes,så der er altid god plads, fred og ro.

Bookingknappen

Nordsjællands Feriepark & Camping

  Stormlugen 20
DK-3140 Ålsgårde

Tlf. +45 49 70 99 71

Marielyst Feriepark & Camping

  Godthåbs Allé 7
DK-4873 Marielyst

Tlf. +45 70 20 79 99

MOBILHOME

Læs mere
Admin    Copyright © Marielyst Feriepark og Camping - Tlf: (+45) 70 20 79 99 - E-mail: info@marielyst-feriepark.dk
Network Media Hjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.