• pic1
  • pic2
  • Tilmeld nyhedsbrev

newsletter subscribe
Reservation eller spørgsmål tøv ikke med at kontakte os 

Telefon +45 70 20 79 99

Telefonen er åbent dagligt kl 8.00 - 12.00 og 15.00 - 20.00

Vi taler Dansk, Tysk og Engelsk.

Du kan også Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.for at sende en mail til os hvis det passer bedre at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt.


Rundvisninger efter aftale.

Sæsoncamping på Marielyst Feriepark og Camping samt Nordsjællands Feriepark & Camping, kom forbi og hils på os, se hvad vi kan tilbyde og følg vores pladser på facebook

Campingpladser ved Hornbæk i Nordsjælland eller Marielyst på Falster

På vores campingpladser ved Hornbæk i Nordsjælland eller Marielyst på Falster er det perfekte sted at drømme tiden væk. Hornbæk og Marielyst er hjemsted for utallige idylliske feriebyer, rolige landsbyer, attraktive strande og fredelige steder med gode spisesteder er perfekt til en campingferie – i en behagelig atmosfære og smuk natur. Camping ved Hornbæk og Marielyst er også perfekt til hele familien.

Campingpladserne ved Hornbæk i Nordsjælland eller Marielyst på Falster, sjov i solen og ved vandet, kultur og historie.

Hornbæk og Marielyst er kendt for sine smukke kyster, oversået med strande og hyggelige maleriske havne, historiske steder og små pudsige attraktioner. Mange af disse steder er så fantastiske, at de skal ses ved selvsyn og vandet langs strandene er nogle af Danmarks bedste. Tag en båd eller vaders på Hornbæk eller Marielysts kyster og kast snøren ud, der er god chance for at fange aftensmaden!
Leder du efter den ideelle campingplads? Hornbæk i Nordsjælland eller Marielyst på Falster er meget populære destinationer for at tilbringe en afslappende ferie. Ingen andre steder får man så meget for sine penge! Hvorfor ikke leje en Hytte, en stilfuld Ferielejlighed eller en luksuriøs mobil home? Hornbæk og Marielyst har noget for enhver smag!
Et gæstfrit feriested

Hvis du vælger at campere ved Hornbæk og Marielyst er vi sikre på du får noge gode oplevelser i nolge fantastike områder af Danmark.

Nordsjællands Feriepark & Camping

  Stormlugen 20
DK-3140 Ålsgårde

Tlf. +45 49 70 99 71

Marielyst Feriepark & Camping

  Godthåbs Allé 7
DK-4873 Marielyst

Tlf. +45 70 20 79 99

MOBILHOME

Læs mere
Admin    Copyright © Marielyst Feriepark og Camping - Tlf: (+45) 70 20 79 99 - E-mail: info@marielyst-feriepark.dk
Network Media Hjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.