• pic1
  • pic2
  • Tilmeld nyhedsbrev

newsletter subscribe
Tag ud i det blå
Får I lyst til at blive og nyde den dejlige campingplads på Marielyst kan I nemt leje et af vores lækre mobilhomes og gør dagen til døgnet, få en oplevelse og slap af i rolige naturomgivelser.

Er I kommet hjemmefra uden sengetøj kan I leje dette på stedet, mange forskellige spisesteder på Marielyst eller en af dagligvare butikkerne gør det nemt at slippe lidt væk hjemmefra, glem alt om våde strømper og gamle spidstelte, Camping på Marielyst er nemt, komfortabelt og billigt.

Det er nemt og du ikke skal investere i alt muligt udstyr. Køb en komplet pakke inkl bestående af: Overnatning i mobilhome, leje af sengelinned, slutrengøring. fra kr. 695 pr. døgn inkl 2 personer i uge 26 og uge 27 eller uge 31 og uge 32, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
?subject=Gør%20dagen%20til%20Døgnet,%20Komplet%20pakketilbud">skriv til os her for dette gode tilbud

V
i har naturligvis også et tilbud hvor du kan købe et lille telt, 2 luftmadrasser og så kan du begive dig ud i verden som ny campist

Nordsjællands Feriepark & Camping

  Stormlugen 20
DK-3140 Ålsgårde

Tlf. +45 49 70 99 71

Marielyst Feriepark & Camping

  Godthåbs Allé 7
DK-4873 Marielyst

Tlf. +45 70 20 79 99

MOBILHOME

Læs mere
Admin    Copyright © Marielyst Feriepark og Camping - Tlf: (+45) 70 20 79 99 - E-mail: info@marielyst-feriepark.dk
Network Media Hjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.